Är du intresserad av att konstruera neurala nät för bildigenkänning? På Ekobot vill vi utöka kompetensen med inriktning på att i bildflöden hitta grödor och ogräs  att omgivningsnavigera. Vi använder idag IVS-70 från Unibap till att styra roboten och samtidigt med kameror exekvera inferens för att identifiera grödor och ogräs. Om du tycker att precisionsjordbruk är spännande har du en fantastisk resa framför dig med EKOBOT. Vi bygger ett självgående robotsystem som kan användas för flera behov inom jordbruk och just nu fokuserar vi på ogräshantering. Som person behöver du vara initiativtagande och kunna jobba autonomt mot uppsatta mål.

Har du erfarenhet av att konstruera och optimera system för att i realtid identifiera och agera på önskade objekt i en bildström är du varmt välkommen att söka.

Som person uppskattar vi att du är vetgirig och självgående så att du finner arbetsglädje i att till en stor den själv utforma dina insatser efter slutmålets krav.

Vi tycker det är bra om du har erfarenhet av olika ramverk och termer som till exempel Caffe, Tensorflow, cloudcomputing, ROS, C++, C#, Python, optik, jordbruk, ogräs

Maila eller ring om frågor uppstår så försöker vi hitta en möjlighet till samarbete!

Skicka ansökan till info@ekobot.se

Med vänliga hälsningar
Ulf Nordbeck