Ekobot Ab finalist i Techarenan Challenge 2021

Ekobot har idag har idag utsetts som finalist, och är därmed utsett till ett av nordens 50 främsta framtidsbolagen i tävlingen Techarenan Challenge 2021. Bolag från hela Norden har sökt till tävlingen och finalisterna är verksamma inom en rad olika branscher som cleantech, mobility, e-hälsa, edtech, spacetech, foodtech, med flera.

Techarenan Challenge arrangeras för åttonde året i rad. Entreprenörstävlingen riktar sig till svenska och nordiska bolag i startup- och tillväxtfas som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden.

– Årets finalfält är ett av de mest intressanta i tävlingens historia sett till de stora globala utmaningar bolagen adresserar och värdena de skapar. Det är också imponerande att se hur många bolag som har lyckats ta sig till marknaden och attrahera stora kunder på kort tid. Det är uppenbart att Sverige och Norden är en grogrund för exceptionella entreprenörer och bolag. Många av företagen har redan hunnit få fäste internationellt och skapat sig en stark position för vidare expansion”, – säger Omid Ekhlasi, grundare och tävlingschef Techarenan.

Finaldagarna 2021 äger rum i Stockholm den 16 juni samt i november. Under finaldagarna pitchar bolagen på plats för årets jury, och paneler samt nyhetssändningar arrangeras på ämnet innovation, entreprenörskap hållbarhet och framtid. Finalen kommer att streamas live på Techarenan.se

Listan på Nordens 50 främsta framtidsbolag är publicerad på www.techarenan.se/challenge

Techarenan:

Techarenan grundades 2014 med målet att lyfta entreprenörskap och innovation samt inspirera fler till att vilja vara med och bidra till framväxten av nya bolag med global potential. Techarenan är idag en plattform och arena för entreprenörer, industri, investerare, politiker och opinionsbildare att mötas, skapa samarbeten, göra affärer och bygga nätverk. Ambitionen är att fortsätta bygga plattformen med fokus på att skapa värde för nordiska startup- och tillväxtbolag som förändrar, förbättrar och utvecklar sina respektive industrier på global nivå.

Online demo of our robot system Ekobot

If you are interested in learning more about our robot system Ekobot, book an online demo.

Choose date and time
Name
Mail

Interested in seeing our robot systems in operation in 2022

Register your interest below and we will book you in.

Name
Mail

Demos in the Netherlands

We conduct a number of field demonstrations in the Netherlands. Keep an eye on upcoming events.
Choose date and time
Name
Mail

Demos in Sweden

We conduct a number of demonstrations in Sweden.  Keep an eye on upcoming events.

Choose date and time
Name
Mail