Ekobot AB (publ) meddelar idag att bolaget ingått avsiktsförklaring med AllagBots Nordic APS för försäljning av robotar i Danmark och Norge

Ekobot AB (publ) meddelade idag att man har tecknat ett avsiktsförklaring med den danska distributören AllagBots Nordic Aps

Avtalet omfattar en avsiktsförklaring avseende försäljning av Ekobots robotar i Danmark och Norge. AllagBots Nordic är den mest erfarna distributören av fältrobotar inom lantbruket i Norden. Företaget har för närvarande ett par andra varumärken av fältrobotar i sin produktportfölj.

AllagBots Nordic har en tydlig strategi att inom några år bli marknadsledande inom fältrobotik i Norden. Den nuvarande marknaden för jordbruksrobotar av Ekobots typ i Danmark och Norge uppgår för närvarande endast till några hundratal miljoner SEK, men AllagBots förväntar sig att marknaden ska växa betydligt inom bara några år.

Torben Thorsen, ägare till AllagBots Nordic, kommenterade avtalet: "Vi är mycket glada att idag kunna meddela en tydlig avsiktsförklaring med Ekobot. Ekobot kan erbjuda en robot som är lämplig när det gäller hållbarhet, pris och funktionalitet, och vi har stora ambitioner att accelerera försäljningen av maskinen i Norden. AllagBots är på väg att bli en 'one-stop shop' inom fältrobotik. Vi tar in varumärken inom robotik som inte konkurrerar med varandra i vår portfölj för att kunna erbjuda lösningar till våra kunder som passar deras specifika behov och förutsättningar."
https://allagbotsnordic.com/

Online demo of our robot system Ekobot

If you are interested in learning more about our robot system Ekobot, book an online demo.

Choose date and time
Name
Mail

Interested in seeing our robot systems in operation in 2022

Register your interest below and we will book you in.

Name
Mail

Demos in the Netherlands

We conduct a number of field demonstrations in the Netherlands. Keep an eye on upcoming events.
Choose date and time
Name
Mail

Demos in Sweden

We conduct a number of demonstrations in Sweden.  Keep an eye on upcoming events.

Choose date and time
Name
Mail