Ekobot erhåller kontrakt från ny kund i Nederländerna om 450 KSEK

Ekobot AB (Publ) meddelar idag att man tecknat ett kontrakt med en ny kund i Nederländerna. Avtalet avser leverans av Ekobots robotsystem WEAI – autonomous weeder. Leveransen skall enligt avtalet ske under odlingssäsongen 2023 och har ett ordervärde om ca 450 000 SEK.

Ekobot har idag tecknat avtal med en ny nederländsk kund. Kunden driver en medelstor mycket välskött gård med fokus på grönsaksodling ca 45 km öster om Eindhoven. Kunden har en tydlig ambition att konvertera sitt odlingssystem till robotik till vilket gör just denna kund extra intressant i sammanhanget. Avtalet avser en leverans av robotsystemet WEAI. Detta är ett av bolagets första kundkontrakt som innebär att robotsystemet WEAI skall verka utifrån fullt kommersiella villkor.

Ekobots VD Erik Jonuks kommenterar avtalet
– Jag kan med avtalet i hamn konstatera följande. Vi har verkligen lyckats få ett genombrott på den nederländska marknaden där det just nu finns ett snabbt ökande kundbehov av robotik av Ekobots typ. Jag kan också konstatera att vi har ett fantastiskt kompetent team som på ett mycket förtjänstfullt sätt skapat ett stort förtroende hos de kunder vi möter. Vi ser fram emot att få leverea robotsystem till Nederländerna under 2023 års odlingssäsong.

Online demo of our robot system Ekobot

If you are interested in learning more about our robot system Ekobot, book an online demo.

Choose date and time
Name
Mail

Interested in seeing our robot systems in operation in 2022

Register your interest below and we will book you in.

Name
Mail

Demos in the Netherlands

We conduct a number of field demonstrations in the Netherlands. Keep an eye on upcoming events.
Choose date and time
Name
Mail

Demos in Sweden

We conduct a number of demonstrations in Sweden.  Keep an eye on upcoming events.

Choose date and time
Name
Mail