Erik Jonuks slutar som VD för Ekobot under hösten 2023

Erik Jonuks har idag meddelat styrelsen att han säger upp sig från sitt uppdrag som verkställande direktör för Ekobot AB (publ)

Erik Jonuks lämnar Ekobot då han har blivit erbjuden och accepterat en ny position som verkställande direktör i ett annat bolag. Enligt överenskommelse med styrelsen innebär detta att Erik Jonuks kommer att ha en uppsägningstid på sex månader och fortsätta att verka som VD under denna period. Han kommer att fortsätta att fokusera fullt ut på Ekobots verksamhet, särskilt under den kommande odlingssäsongen 2023, vilken är av stor betydelse för bolaget.
 
Rekrytering av en ny verkställande direktör kommer att inledas omgående och under uppsägningstiden kommer Erik Jonuks även att bistå bolaget i sökandet efter en ny verkställande direktör för Ekobot.
 
"Under sin tid som VD för Ekobot har Erik gjort ett enastående arbete, och det är naturligtvis beklagligt att han lämnar oss. Vi upprätthåller en fortsatt stark relation, och jag är övertygad om att han kommer att fortsätta att bidra till bolaget under den återstående tiden. Jag vill också gratulera Erik till hans nya utmaningar", säger Thomas Lindgren, ordförande i Ekobot AB.

Online demo of our robot system Ekobot

If you are interested in learning more about our robot system Ekobot, book an online demo.

Choose date and time
Name
Mail

Interested in seeing our robot systems in operation in 2022

Register your interest below and we will book you in.

Name
Mail

Demos in the Netherlands

We conduct a number of field demonstrations in the Netherlands. Keep an eye on upcoming events.
Choose date and time
Name
Mail

Demos in Sweden

We conduct a number of demonstrations in Sweden.  Keep an eye on upcoming events.

Choose date and time
Name
Mail