Svenska jordbruksrobotföretaget Ekobot möter amerikanska Agtech-investerare i Silicon Valley under Nordic-US Food Summit i november 2022

Som ett av sex nordiska bolag inom Agtech och Food tech är Ekobot uttaget för att representera Sverige och möta amerikanska Agtech-investerare i Silicon Valley under Nordic-US Food Summit i november i år.

Nordic-US Food Summit är en mötesplats som syftar till att initiera möten mellan investerare och industriledare från Norden och Silicon Valley. Fokus är hållbara innovationer och lösningar inom Foodtech och Agtech. Eventet arrangeras av Business Sweden, UC Berkeley, UC Davis, Sweetfarm, SACC-SF/SV, och av Björn Öste, grundare av Oatly. Övriga samarbetspartners är Try Swedish, Business Sweden, Nordic Center vid UC Berkeley, Center for Responsible Business på Berkeley Haas, UC Davis Venture Catalyst, The Swedish-American Chamber of Commerce i San Francisco & Silicon Valley, Björn Öste, Business Iceland och Danmarks utrikesministerium.

Ekobots VD Erik Jonuks kommenterar nyheten:
– Vi har sedan något år tillbaka samarbetat med Business Sweden i USA. Det är givetvis en ära att få representera Ekobot och Sverige på ett event som syftar till att visa upp en svensk innovation för amerikanska investerare. Agtech sektorn är väldigt het i USA just nu och det har under de senaste åren investerats stora summar i bolag likvärdiga Ekobot. Det ska givetvis också bli oerhört spännande att få presentera Ekobot i det mytomspunna Silicon Valley och att bygga nätverk i USA inte bara bland investerare utan bland andra tänkbara partners till Ekobot.

Online demo of our robot system Ekobot

If you are interested in learning more about our robot system Ekobot, book an online demo.

Choose date and time
Name
Mail

Interested in seeing our robot systems in operation in 2022

Register your interest below and we will book you in.

Name
Mail

Demos in the Netherlands

We conduct a number of field demonstrations in the Netherlands. Keep an eye on upcoming events.
Choose date and time
Name
Mail

Demos in Sweden

We conduct a number of demonstrations in Sweden.  Keep an eye on upcoming events.

Choose date and time
Name
Mail